Gebouw

In de laagbouw vindt u een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. In dat gedeelte vangen wij onze leerlingen op die langer op school blijven. Wij regelen samen met Kober een dagarrangement door middel van voor-, tussen- en naschoolse opvang.

Ook de groepen 1 en 2 zitten in de laagbouw. In het nieuwe gedeelte van de school, met een eerste verdieping, zitten de groepen 3 t/m 8. Naast gewone klaslokalen hebben wij ook diverse tussenruimtes om kinderen de ruimte te geven samen of juist rustig te werken. Wij zijn blij om een gymzaal te hebben die direct verbonden is aan de school. Tevens zijn we erg blij met onze grote aula, die we voor allerlei doeleinden kunnen gebruiken. Rondom de school is ruim voldoende speelruimte, gedeeltelijk groen en gedeeltelijk betegeld. Bij een bezoek kunt u het best parkeren aan de Plateelbakkerstraat. Onze hoofdingang bevindt zich rechts op de speelplaats bij het rode fietspad. Voor Kober kunt u het best rijden via de Witwerkerstraat.